Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران به نقل از خبرگزاری ها، هواپیمای شخصی، خاویار وارداتی، سیگار طراحی شده و... کیم جونگ اون همه این امکانات را باهم در اختیار دارد.

رهبر کره شمالی اما در حالی زندگی لوکس عجیب و غریبی دارد که اغلب مردم کره شمالی برای زنده ماندن می جنگند.

در ادامه این گزارش نگاهی داریم به تناقض های تکان دهنده میان زندگی کیم جونگ اون رهبر کره شمالی و مردم کشورش.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشروبات الکلی وارداتی، هر بطری 8 میلیون تومان

در حالی که مشروبات الکلی محلی در کره شمالی ارزان و در دسترس است اما به نظر می رسد باب طبع کیم نیست، در عوض، بر اساس گزارش ها وی به طور متوسط سالانه 30 میلیون دلار برای واردات مشروبات الکلی به کره شمالی برای حلقه نزدیکان خود صرف می کند.

رهبر کره شمالی ترجیح می دهد مشروبات الکلی از برندهای گران قیمت در اختیار داشته باشد تا جایی که قیمت هر بطری از این برند گران قیمت 2 هزار و 145 دلار است.

غذاهای خارجی، واردات خاویار از ایران و خریزه از چین

معروف است که کیم جونگ اون گوشت خوک با کیفیت بسیاربالا را از دانمارک سفارش می دهد، خاویار مصرفی کیم جونگ اون نیز از ایران می رسد، خربزه و گوشت نیز از چین به کره شمالی ارسال می شود. در حالی که رقم دقیق هزینه هایی که برای واردات غذاهای مورد علاقه و مصرفی رهبر کره شمالی و اطرافیانش عنوان نشده است اما این رقم میلیون ها دلار براورد شده است.

این در حالی است که مردم کره شمالی غذای کافی برای خوردن ندارند. مواد غذایی در کره شمالی برای اغلب مردم این کشور جیره بندی شده است.

در آگوست سال 2015 به طور مثال، میزان جیره هر نفر در روز تنها 250 گرم غلات بود. پروتین نیز به جز قطعه های کوچک ماهی خشک و یا ماهی مرکب آن هم در فواصل طولانی مدت در سبد غذایی مردم این کشور جایی ندارد و بسیاری از مردم کره شمالی برای تامین غذای خود با ناتوانی مواجه هستند.

سیگارهای طراحی شده با کیف چرم

وقتی که شما میلیونر باشید احتمالا به مغازه سیگار فروشی نمی روید و از پشت باجه تقاضای سیگار نمی کنید، این دقیقا شرایط کیم جونگ اون است که طراحی سیگارهایش را به طراح فرانسوی سپرده است.

قیمت هر بسته سیگار طراحی شده کیم جونگ اون 44 دلار است که به همراه کیف چرم و دیگر هزینه ها به 165 دلار می رسد.

قایق بادبانی 200 متری

اغلب مردم هیچ گاه فکر نمی کنند که یک قایق بادبانی داشته باشند اما کیم جون اون مالک یک قایق بادبانی 200 متری است. این قایق بادبانی 8 میلیون دلار ارزش دارد.

این در حالی است که مردم کره شمالی حق داشتن گوشی تلفن همراه را ندارند. اغلب مردم کره شمالی حق داشتن تلفن همراه را ندارند. برخی دیگر نیز دسترسی محدودی به خطوط عمومی دارند اما همه تماس ها در این کشور توسط مقامات در کره شمالی بررسی می شوند.

کادوهای گران قیمت برای همسر به ارزش یک سال درآمد کره شمالی!

کیم جونگ اون با ری سول جون در سال 2009 میلادی ازدواج کرد. گفته می شود که رهبر کره شمالی از بودجه عمومی این کشور برای خرید کادوهای گران قیمت برای همسرش استفاده می کند کادوهایی چون کیف دستی با مارک کریستین دیور که ارزش آن 1 هزار و 457 دلار است. قیمت این کیف نزدیک به سرانه هر نفر در کره شمالی است که 1 هزار و 800 دلار است.

سینمای خصوصی لوکس

البته کسی که تا این اندازه پول برای خرید یک کادو برای همسرش مصرف می کند برای دیدن فیلم در تلویزیون روی نیمکت نمی نشیند. کیم جونگ اون صاحب یک سینمای لوکس خصوصی است که 1 هزار نفر ظرفیت دارد و احتمالا صدها هزار دلار هزینه ساخت آن شده است.

این در حالی است که اغلب مردم کره شمالی درآمد و امکانات خاص در اختیار ندارند.

پیست اسکی

توسعه پیست اسکی کره شمالی به ارزش35 میلیون دلار می تواند با هدف ساخت صنعت گردشگری این کشور باشد اما حقیقت این است که کیم جونگ اون یکی از طرفداران ورزش است و انتظار می رود از مشارکت کنندگان اصلی در ساخت این پیست باشد.

کیم جونگ اون خود این پیست را پیستی بدون عیب و نقص توصیف می کند، این پیست دارای کابین چوبی و رستوران است که 70 کیلومتر از دامنه های کوه را به خود اختصاص داده است.

رهبر کره شمالی، صاحب 17 کاخ و یک جزیره شخصی

پاسخ به این سوال که کیم کجا زندگی می کند، نمی تواند پاسخ ساده ای باشد. به این خاطر که وی 17 کاخ و قصر دارد که در سراسر کره شمالی هستند و حتی یکی از آنها در جزیره وی واقع است و کیم جونگ اون باید برای زندگی یکی از آنها را انتخاب کند.

این در حالی است که اغلب مردم کره شمالی مسکن مناسبی برای زندگی ندارند و برای پخت غذا از هیزم استفاده می کنند.

پیانو گران قیمت و مرسدس بنز کیم

معمولان تعداد خیلی کمی از مردم کره شمالی در خانه خود پیانو دارند. کیم دارای مجموعه ای از 30 پیانو است که ارزش آنها به 64 هزار دلار و 451 سنت می رسد و هرکدام از آنها از بهترین مدل های پیانو هستند.

کیم جونگ اون صاحب یک مرسدس بنز اس 600 به ارزش 1 میلیون دلار است. وی علاوه بر این صاحب یک فرودگاه و یک زمین گلف شخصی نیز هست.

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۲۰۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین اولین مقصد صادرات کالاهای ایرانی/ باید بازار چین را بشناسیم

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید عادلی، رایزن بازرگانی ایران در چین امروز در همایش معرفی فرصت‌های حضور در نمایشگاه بین‌المللی واردات چین که در حاشیه ایران اکسپو برگزار شد، اظهار کرد: باید موقعیت بازار چین را بشناسیم، کالاهای مورد نیاز چینی‌ها را بررسی و بعد اقدام به صادرات کالا کنیم. چینی‌ها به دنبال کالاهای باکیفیت هستند و توجه به این موضوع موجب رونق صادرات به این کشور می‌شود.

رایزن بازرگانی ایران در چین افزود: چین در ۴۰ سال گذشته تولید ناخالص داخلی خود را ۳۶ برابر افزایش داده است. چینی‌ها با سیاست درهای باز، به رشد خوبی در تجارت رسیده‌اند؛ به طوری که چین در ۲۰۲۳ رتبه اول صادرات جهان و رتبه پنجم خدمات را کسب کرده است.

به گفته وی، روسیه و چین رکورد ۲۴۰ میلیارد دلار در کل تجارت را داشته‌اند. عمده محصولات وارداتی چین کشاورزی، نفتی، دارویی و عمده محصولات صادراتی آن محصولات مکانیکی و الکتریکی است.

عادلی با بیان اینکه کل صادرات غیرنفتی تصریح کرد: ایران سال گذشته ۴۹ میلیارد دلار بوده که ۱۴ میلیارد دلار صادرات به چین انجام شده و ۱۸ میلیارد دلار هم واردات از این کشور بوده است، بنابراین چین اولین کشور مقصد صادراتی ایران و رتبه بعد صادرات کشور ما متعلق به عراق است. چین یک بازار واحد و یکپارچه نیست و مجموعه‌ای از بازارها با ویژگی‌های جمعیتی مختلف است.

کد خبر 6094263 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • افزایش تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار+ فیلم
  • چین اولین مقصد صادرات کالاهای ایرانی/ باید بازار چین را بشناسیم
  • زائران آماده اعزام به سرزمین وحی / اعزام زائران خراسان شمالی اواخر اردیبهشت انجام می‌شود
  • سبک زندگی ایرانی اسلامی باید ترویج شود/لزوم معرفی دختران موفق کرد
  • مقامات سیاسی ترکیه و دردسر خودروهای لوکس
  • تلاش برای شکستن خواب بذر خاویار گیاهی در خراسان شمالی
  • مشاهده یک قلاده پلنگ در پارک ملی گلستان
  • سفیر ازبکستان: از داروسازان ایرانی استقبال می‌کنیم
  • دغدغه رهبر انقلاب پیرامون فرزندآوری و ازدواج مجرّدان
  • روایت حیرت‌ انگیز یک نویسنده از خاطره‌بازی دو فرمانده ایرانی و عراقی سال‌ها پس از جنگ تحمیلی