Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، ناصر کرمی راد  گفت:  طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده پیش بینی می‌کنیم ظرف ۱۰ سال آینده جزو کشورهای دوم یا سوم تولید خاویارپرورشی در جهان باشیم.

کرمی راد ادامه داد: طبق گزارش سازمان فائو، ایران در سال ۲۰۱۹ در تولید خاویار پرورشی گونه بلوگا یا فیل ماهی که ارزشمندترین گونه خاویار پرورشی در جهان است، رتبه نخست را به خود اختصاص داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل دفتر بازسازی و حفاظت از ذخایر ژنتیکی آبزیان سازمان شیلات ایران افزود: کشور چین در حال حاضر رتبه نخست تولید خاویار پرورشی را در بین کشورهای دنیا در اختیار دارد.

وی، میزان تولید خاویار پرورشی و گوشت ماهیان خاویاری را در سال گذشته به ترتیب ۱۲ تن و بیش از ۳۵۰۰ تن بیان کرد.

مدیرکل دفتر بازسازی و حفاظت از ذخایرژنتیکی آبزیان سازمان شیلات ایران گفت: سال گذشته طبق آمار گمرک ایران، بیش از ۴ تن خاویار پرورشی و بیش از یک هزار تن گوشت ماهیان خاویاری به ارزش ۱۶ میلیون دلار از کشور صادر شد.

کرمی راد افزود: خاویار پرورشی ایران به طور عمده به ۲۴ کشور دنیا در سال گذشته در حوزه آسیا، اروپا، آمریکا و خاورمیانه صادر شده است.

مدیرکل دفتر بازسازی و حفاظت از ذخایر ژنتیکی آبزیان سازمان شیلات ایران ادامه داد: مابقی خاویار پرورشی در بازار داخلی عرضه شده است.

کرمی راد اضافه کرد: خاویار پرورشی گونه بلوگا در سال گذشته با قیمت هر کیلوگرم ۱۲ میلیون تا ۱۵ میلیون تومان در بازار داخلی عرضه شده است و در حال حاضر قیمتی معادل ۱۵ تا ۱۶ میلیون تومان عرضه می‌شود.

آمارهای غلط وزارت جهاد

اما سخنگوی گمرک، آمار اعلامی توسط یکی از مدیران وزارت جهاد در خصوص صادرات چهار تن خاویار در سال ۹۹ را اشتباه خواند.

سید روح الله لطیفی گفت: صادرات خاویار در سال ۹۹، دوهزار و ۲۸۲ کیلوگرم به ارزش یک میلیون و ۸۵ هزار و ۶۷۴ دلار بوده است و آمار اعلامی توسط یکی از مدیران وزارت جهادکشاورزی، آمار دقیقی نبوده و فاصله زیادی با واقعیت دارد.

لطیفی ضمن تاکید بر دقت در ارائه آمار توسط مدیران کشور گفت: ارائه آمار دقیق می‌تواند در بررسی واقعیت‌های میدانی و برنامه ریزی صحیح در مسیر رونق اقتصادی کشور مؤثر باشد.

سخنگوی گمرک در ادامه افزود: در سال ۹۹، امارات متحده عربی با خرید ۵۶۰ کیلوگرم خاویار، آلمان ۲۲۰ کیلوگرم، ژاپن ۲۰۲ کیلوگرم، بلژیک ۲۰۱ کیلوگرم و اسپانیا ۱۹۹ کیلوگرم، پنج مقصد اول صادرات خاویار ایرانی بودند.

لطیفی در خصوص سایر خریداران خاویار از ایران گفت: روسیه ۱۷۵، انگلستان ۱۶۳، هلند ۱۲۵، هنگ کنگ ۶۷، کویت ۴۹، تایوان ۴۶، سنگاپور ۴۵، استرالیا ۳۴، عمان ۳۳، ایتالیا ۳۱، ونزوئلا ۳۰، سوئیس ۲۸، قطر ۲۶، کانادا ۲۰، تایلند ۱۳، کره جنوبی ۶، نیجریه ۵، کامبوج ۳ و سوئد یک کیلوگرم خاویار از کشورمان در سال ۱۳۹۹ خریداری کردند.

سخنگوی گمرک در خصوص صادرات خاویار در نیمه نخست سال ۱۴۰۰ توضیح داد: هزار و ۲۶۸ کیلوگرم خاویار با کد تعرفه ۱۶۰۴۳۱۰۰ به ارزش ۵۳۹ هزار و ۴۹۰ دلار در نیمه نخست امسال به ۲۳ کشور دنیا صادر شد که امارات با خرید ۴۱۰ کیلوگرم، انگلستان ۲۱۳، پرتغال ۸۲، کویت ۷۷ و ژاپن ۷۶ کیلوگرم در رتبه‌های نخست خرید این محصول از ایران در این مدت قرار دارند.

لطیفی تاکید کرد: جزئیات صادرات و واردات کالاها، در سایت گمرک ایران، بخش آمار با فرمت اکسل در معرض دید عموم قرار دارد، بنابراین مدیران مرتبط با تولید و تجارت خارجی، کارشناسان، پژوهشگران و علاقمندان می‌توانند با مراجعه به آن اطلاعات دقیق را احصا کنند.

کد خبر 636262 برچسب‌ها صادرات خاویار شیلات گمرک

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: صادرات خاویار شیلات گمرک خاویار پرورشی صادرات خاویار تولید خاویار وزارت جهاد سال گذشته کرمی راد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۱۴۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان 

جواد محمدی گفت: وزن کالا‌های صادر شده در این مدت از گمرک همدان به خارج از کشور ۱۰۹ هزار و ۹۵ تن و ارزش ریالی آنها نیز ۱۹ هزار و ۲۳۳ میلیارد ریال بوده است.

او گفت: البته باید توجه داشت بخش قابل توجهی از محصولات تولیدی استان همدان از سایر گمرکات به خارج از کشور صادر شده و آمار یاد شده مجموع کالا‌ها و ارزش صادراتی استان نیست.

این مسئول گفت: در این مدت محصولات و کالا‌های صادراتی از گمرک استان ۶۴ قلم بوده که از عمده کالا‌ها می‌توان به شیشه، فروسیلیس، انواع کشمش، کابل آلومینیومی، وازلین، سیمان سفید، پودر شیرخشک بدون چربی، منسوج نبافته، قرص بیوتین، انواع سس و کنسرو و رب گوجه فرنگی، زیتون، شور، شور مخلوط و ترشی مخلوط و نشاسته سیب زمینی اشاره کرد.

محمدی با بیان اینکه این کالا‌ها به ۱۸ کشور دنیا صادر شده است، گفت: عمده مقصد‌های صادراتی کشور‌های عراق، ترکیه، گرجستان، روسیه، افغانستان، پاکستان، قزاقستان، ارمنستان، هند، ایتالیا، عمان و کانادا است.

او با اشاره به واردات استان در سال گذشته نیز افزود: آمار واردات تا پایان سال ۱۴۰۲ به وزن حدودی ۱۰ هزار و ۴۳۶ تن که ارزش تقریبی آن بیش از ۳۵ میلیون و ۲۸۴ هزار دلار است.

مدیرکل گمرک استان همدان: ارزش ریالی واردات استان همدان در مدت یاد شده نیز به ۱۰ هزار و ۴۵ میلیارد ریال می‌رسد که عمده اقلام وارداتی به گمرک استان ۳۷ نوع کالا شامل انواع نخ (پلی آمید و پلی استر مقاوم)، قطعات خودرو، ماشین آلات بافندگی، ماشین فرز، روغن سیلاستول، رزورسینول، دیسپرس، فیلم پلی اتیلن، گرانول و انواع لاستیک خودرو است.

او گفت: از کشور‌های طرف معامله نیز می‌توان به گرجستان، چین، امارات متحده عربی، بلژیک، آلمان، بلغارستان و ترکیه اشاره کرد.

محمدی در خصوص درآمد‌های گمرکی نیز گفت: درآمد وصولی گمرک استان همدان با افزایش ۷۹ درصدی نسبت مدت مشابه سال گذشته بیش از یک هزار و ۶۱۳ میلیارد ریال رسیده است.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • قرعه کشی شش وزن نخست کشتی آزاد نونهالان قهرمانی کشور
  • رشد صادرات و ترانزیت آستارا؛ مرز مهم اقتصادی کشور
  • مردم این کشورها کُشته مُرده بستنی ایرانی هستند
  • بازدید وزیر جهاد کشاورزی از بزرگ‌ترین رویداد تولید،تجارت و صادرات
  • بستنی ایرانی در کدام کشورها پرطرفدار است؟
  • مصرف روزانه ۸ هزارتن شکر در ۶ ماهه نخست سال
  • بستنی ایرانی در کدام کشورها پرطرفدار است؟ | خارجی ها بستنی ایرانی را با این طعم‌ها دوست دارند | جدیدترین قیمت بستنی قیفی، متری، سنتی و ویژه را ببینید
  • خودکشی ایرانی ها، کمتر از میانگین جهانی
  • صادرات ۸۰۰ میلیون دلاری ترکیه به ایران در ۳ ماه
  • صادرات بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان